top of page

SANT JOAN DE L'AVELLANET 2021 - CAMPAMENTS

Ja fa dues setmanes que vam tornar de campaments i, quins campaments!!

Després de l'estiu passat sense campaments, les ganes, la il·lusió i les expectatives estaven altíssimes; les piles més que carregades i les motxilles plenes. El 3 de juliol vam començar l'aventura, acompanyant als vikings Gimly, Jaja i Lagar Tha i ajudant-los a sortir d'Escandinàvia per arribar a Anglaterra.


Durant les dues setmanes que vam estar ens va donar temps a jugar, a fer esport, a córrer, a saltar, a resar, a conèixer els nostres companys... Tot i que no vam poder barrejar-nos entre tandes tant com hauriem volgut, vam tenir olimpíades, tocanassos, vam anar a banyar-nos a un gorg i a la piscina, i cada tanda va fer una ruta per l'espectacular Parc del Cadí-Moixeró. Els sèniors, fins i tot, van pujar el Pedraforca!

Com cada any, els campaments es van tancar amb un sopar de gala i una festa per gaudir i acomiadar-nos dels companys. Tristos perque ja s'acaba però amb ganes d'arribar a casa i explicar totes les aventures i anècdotes, vam tornar a Barcelona quinze dies després d'haver marxat.

Com cada any volem agrair-vos els dies tan meravellosos que vam passar tots junts, i especialment aquest any en què els campaments han estat una mica diferents. Aprofiteu bé el que queda d'estiu, no oblideu portar el foulard de viatge i enviar-nos alguna foto. Ens veiem ben aviat de nou a l'esplai!

AQUÍ podeu veure totes les fotos dels campaments.


26 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page