top of page

ESDEVENIMENTS

Primera festa d'inici de curs a l'esplai, la Xocogresca de l'Esplai Sant Vicenç
Festa de nadal, la cançó nadalenca a  l'Esplai Sant Vicenç
Calçotada familiar de l'Esplai Sant Vicenç a les Planes.
Famílies, infants i monitors celebrant la festa dels pastissos a l'Esplai Sant Vicenç

Es dona el primer dia i consisteix en una xocolatada d’obertura inicial al curs. Els nous nens i nenes tindran l'oportunitat de tastar aquest nou ambient i de conèixer als companys i companyes que els acompanyaran en el transcurs de l’any. Es reparteix xocolata calenta i melindros i ,posteriorment, es fan activitats de coneixença per tandes.

XOCOGRESCA

CANÇÓ NADALENCA

Cadascuna de les tandes organitza un espectacle nadalenc (obres de teatre, coreografies, cançons…) i les presenten davant dels pares en un ambient familiar envoltat de magia i unió, tot commemorant la festivitat tradicional amb pica-pica inclòs a posteriori.

CALÇOTADA

Consisteix en la degustació i valoració de diversos pastissos fets per les famílies. Els tres guanyadors rebran un petit premi i el reconeixement culinari davant dels altres. Sovint coincideix amb el dia de Sant Jordi i la decoració i ambientació es mostraran relacionades amb la seva temàtica.

PASTISSOS

Nens, famílies i monitors es reuneixen el mes d’abril a Les Planes per a gaudir d’una estada, envoltats de natura assaborint uns deliciosos calçots. 

bottom of page