top of page

TANDES

PETITS

5-9 anys

Son el grup més petit del esplai, però també el més mogut i més aventurer. La seva imaginació no té límits i les seves ganes de jugar mai s'acaben. Estan en un moment d'exploració de les seves habilitats i interessos, per això se'ls fa activitats que fomentin la seva creativitat, imaginació, exploració i col·laboració.

MITJANS

9-10 anys

Curiosos, aventurers i deixant enrere la seva infància, el grup de mitjans és un grup mogut que li encanta les activitats a l'aire lliure. Ja comencen a crear bones amistats i una gran cohesió entre ells. Es busca fomentar el treball en equip, la comunicació entre companys i el desenvolupament d’habilitats socials.

IMG_9362.HEIC
IMG_9045.HEIC

GRANS

11-12 anys

Es troben en plena edat del “pavo”, apareixen les vergonyes i les mandres. A més, estan desenvolupant i formant la seva pròpia identitat pel que, a l'esplai, se'ls ofereix un ambient segur i acollidor per sentir-se còmodes i confiats d'expressar-se. La cohesió de grup és primordial.

JÚNIORS

13-14 anys

Comencen a gestionar-se projectes i a caminar de veritat. L'esplai els serveix per desconnectar de la normalitat, però també a conectar entre ells i elles. Aquests joves busquen independència i autonomia. Es proporcionen activitats que fomenten la presa de decisions i la responsabilitat.

IMG_9766.jpeg
IMG_8983.HEIC

SÈNIORS

15-17 anys

El grup més gran de l’esplai, tot un exemple a seguir i un gran referent per les altres tandes! Preparats per poder ser monitors i monitores, i gaudint  dels últims anys com a infants, els sèniors viuen una experiència crucial amb la seva relació amb l’esplai.  

MONIS

L’equip de monitors i monitores de l’esplai Sant Vicenç de Sarrià està format per joves d’entre 18 i 22 anys que, de forma voluntaria, invertim moltíssimes ganes i il·lusió a l’hora d'organitzar i fer activitats. I per què ho fem tot això? Per a nosaltres, l’esplai no és una feina, hi anem i hi dediquem hores per què ens agrada, de fet ens apassiona! Volem contribuir a l’educació de la generació del futur.

WhatsApp Image 2024-02-19 at 16.34.52.jpeg
bottom of page