top of page

CASTANYADA 2021

El cap de setmana passat vam estar celebrant la castanyada al "Pinatar" una casa de colònies situada a Gualba i ens ho vam passar molt molt bé. El cap de setmana va començar a plaça Sarrià a les nou del matí, quan vam pujar a l'autocar rumb a l'aventura.

En arribar a la casa de colònies vam esmorzar tots plegats i en acabar cada tanda es va reunir amb els seus monitors i van començar les activitats. Els més petits van fer una gimcana que consistia a complir una sèrie de reptes. Grans i júniors van fer jocs d'estratègia, com el búnquer, el mocador o el "ninja" i van aprendre a utilitzar el seu enginy i les seves habilitats estratègiques. I els més grans, Sèniors van fer activitats d'introspecció i reflexió.

Després de dinar petits, mitjans i grans van jugar al "pitxi". Van aprendre a jugar en equip i a demostrar les seves destresses amb la pilota. I per últim Júniors i Sèniors es van ajuntar per jugar al "llop" un joc clàssic a l'esplai. Després de berenar totes les tandes es van reunir per fer els típics panellets de tardor. Panellets fets amb galetes i patata, recoberts de xocolata i coco, que van sortir boníssims! En acabar vam celebrar una missa, i tot seguit vam sopar.

Després de sopar els monitors van preparar un joc de nit per a tothom. L'activitat consistia a treballar en equips formats per les diferents tandes i trobar una combinació de nombres. L'equip que en trobés més guanyava. El joc va ser tot un èxit i vam acabar tan cansats que tot l'esplai va anar a dormir.

El diumenge ens vam aixecar amb molta energia i ganes de passar-nos-ho genial. Al matí cada tanda va fer diverses activitats i ens vam retrobar a l'hora de dinar. Després de dinar vam poder gaudir dels últims moments en companyia dels amics, ja que s'acostava l'hora de marxar. Amb molta tristesa vam pujar a l'autocar i tornar a Barcelona, on estaven tots els pares i mares esperant amb molta il·lusió les anècdotes i aventures del cap de setmana.
Van ser dos dies per desconnectar i passar-s'ho pipa amb els amics. Vam riure, saltar, xerrar, córrer, jugar, però sobretot vam gaudir. Un cap de setmana que recordarem sempre.


Link a les fotos:


4 views0 comments

Recent Posts

See All

Kommentare


bottom of page