top of page

CAMPANYA DE NADAL!

Hola famílies!


Com ja sabeu, aquest any des de l’esplai hem organitzat dues campanyes de Nadal: una de joguines i l’altra de productes d’higiene personal. No podríem haver estat més contents del resultat! Entre l’esplai, el CP Futbol, el Centre Parroquial i la Parròquia no va costar gens crear una muntanya de joguines que ocupava tota la nostra sala de material. Els monitors, a força d’agafar el material per a les activitats, ens hem convertit en experts d’escalada.


D'una banda, les JOGUINES D'INFANTS les vam donar a Proyecto Maternity. Aquesta fundació cuida, assessora i forma dones embarassades o mares amb nadons petits en tot allò que necessitin, com ara banyar els nens, rentar els xumets dels nadons, proporcionar les vacunes que els hi facin falta, etc. Aquestes dones que actualment es troben amb risc d’exclusió, estan molt agraïdes amb l’ajuda que reben i encara ho estan més amb les joguines que han rebut pels seus fills. D'altra banda, també vam contactar amb la fundació Engrunes i hem quedat molt satisfets amb ells. Ens queia una mica lluny (a Montcada i Reixac) però hem tingut la sort que una furgoneta ens vingués a buscar els regals i, hem omplert tota la furgoneta de joguines! Mn. David, el nostre consiliari, també ha rebut la seva part per Les Planes. Ens va donar una llista de Reis i nosaltres ens vam convertir en patges. Li vam preparar tres bosses per als nens de les Planes. Està molt content d'haver aconseguit portar un Nadal ple d’il·lusió a famílies amb nens i nenes que realment ho necessitaven. D'altra banda, els PRODUCTES D'HIGIENE PERSONAL els vam repartir entre la parròquia de les Planes, Mn. David, i el Projecte Maternity. Estaven molt contents d’aconseguir coses que normalment costa bastant de trobar en campanyes de Nadal. Gràcies de nou a tots els que vau participar! A continuació, us deixem unes quantes FOTOS que hem anat fent durant la campanya. Gràcies i recordeu que el proper dissabte 14 tornem amb més força i energia que mai a l'esplai!!


1 view0 comments

Recent Posts

See All

CASTANYADA'17: scape room

Quatre habitacions, mil i una pistes, una sola sortida... Conseguirà la canalla de l'esplai resoldre tots els scape rooms abans de que estiguin cuites les castanyes? Efectivament, el dissabte passat v

Commentaires


bottom of page