top of page

CASTANYADA'17: scape room

Quatre habitacions, mil i una pistes, una sola sortida... Conseguirà la canalla de l'esplai resoldre tots els scape rooms abans de que estiguin cuites les castanyes?


Efectivament, el dissabte passat vam celebrar la Castanyada amb quatre scape rooms made in Sant Vicenç! En primer lloc us volíem donar les gràcies per venir i fer possible el que entre els monis havíem preparat amb moltíssima ilusió! Especialment als pares responsables, que lluitant contra els elements (els va enxampar la pluja amb les castanyes a mig fer), i negociant durament amb la nostra prehistòrica castanyera van aconseguir cuinar tots els boniatos i castanyes. Una vegada més mil gràcies per la vostre dedicació i compromís!!

I no s'ha d'oblidar el que passava dins, als scape rooms, mentre fora pegava la tempesta: els nens i nenes formant grups de totes les edats es trencaven les banyes per resoldre els trencaclosques

de cada habitació misteriosa. Anagrames; candaus sense clau, claus sense candau; objectes amagats al fons de recipients plens d'una estranya pasta; sèries de número aparentment atzarosos ; frases sense sentit que com més es llegeixen més incoherents semblen... a això i més van enfrentar-se tots els infants del Sant Vicenç la passada tarde de dissabte, sortint, com quasi sempre, victoriosos.

Passades les set vàrem anar a missa, esperant amb impaciència el berenar preparat entre les famílies i l'esplai, que començaria tant aviat com acabés l'ofici. Va ser un pica-pica on es va fer molta pinya. Tant entre els nens que no paraven de petar globus; com entre els pares que, sense provocar tant escàndol, xerraven en cercle mastegant panellets i refrescant-se la gola amb algun glopet de moscatell.

Només esperem disfrutessiu de la vetallda tant com nosaltres, i ja espereu impacients la sorpresa que depari la Castanyada de l'any que ve! Moltíssimes gràcies a tots per venir i fer possible i agradable aquesta celebració!!!

Fins dissabte!

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page