top of page

CAMPAMENTS 2016 - Sant Joan de l'Avellanet


Any 50 abans de Crist. Tota la ciutat de Bagà està ocupada per romans... Tota? No! En un petit llogaret situat als afores de la ciutat hi habiten un grupet d’irreductibles bàrbars que han decidit posar fi a la vida de l’emperador Marc Aureli. Nens i monitors de l’esplai de Sant Vicenç de Sarrià s’han vist implicats en aquesta pugna i han hagut d’escollir un bàndol amb el que lluitar.


Estimades famílies, uns campaments més se’n van. I amb aquests campaments, també és hora de posar punt i final a aquest curs ple d’emocions i noves experiències. Des d’aquí, us volem agrair de tot cor que hàgiu confiat en nosaltres durant tot aquest curs. Ha estat un any realment entranyable i carregat d’aventures que les recordarem durant tot aquest estiu. Hem après a saber respectar els nostres companys, a conèixer la importància de ser responsables de nosaltres mateixos i del nostre entorn i, sobretot, hem après el valor que té l’amistat.


Així doncs, esperem que els vostres fills hagin gaudit al màxim d’aquest any. Per la nostra part, només dir-vos que ja ha començat el compte enrere pel curs vinent, on esperem trobar-vos i tornar a gaudir junts de noves aventures que mai oblidarem. No hi falteu. Us hi esperem!


P.D.: En aquests dos enllaços podreu rememorar la nostra experiència viscuda a Sant Joan de l’Avellanet. Gaudiu-les!


Segona part: Campaments 2016 2a part Equip de monitors de l’Esplai de Sant Vicenç de Sarrià

27 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page