top of page

D'INDIS I VAQUERS...
Estimades famílies,


Després de tres mesos esperant, per fi va arribar el cap de setmana que tots tant desitjàvem: la sortida del primer trimestre! Aquest cop, l'esplai Sant Vicenç es va embarcar en una aventura d'indis i cowboys al mig del desert de Tarragona, concretament a Corbera de Barberà, on vam poder viure una gran aventura!


La casa de colònies estava situada al bell mig de Vilanova de Prades, un poble de tan sols 80 habitants. Tot just ens vam instal·lar, van arribar de sobte tres vaquers armats provinents de Texas: el Liberty Valance, el John Ford i el Joe a seques, els quals es van embrancar en una llarga discussió amb uns indis que hi vivien per allà a prop. Els nens i nenes de l'esplai van ser testimonis d'aquest enfrontament i van haver d'actuar ràpidament per evitar que la situació acabés en tragèdia.

Tot i la pluja de diumenge, vam poder realitzar totes les activitats que teníem previstes. A més, vam decidir crear dues tandes noves a partir de la fusió d'altres dues. Endevineu quines? Petjans i Grúnions!! En aquesta gran aventura, no ens oblidem tampoc de Mn. Salvador Bacardit ni d'en Pere Alavedra, amb els quals vam poder celebrar missa a la parròquia del poble i es van quedar a sopar amb nosaltres. Moltes gràcies en nom de l'esplai! Recordeu que aquest cap de setmana NO hi ha esplai a casa de què el proper dilluns és pont. Us hi esperem amb molta il·lusió el dia 10 de desembre. No hi falteu!

P.D.: Us adjuntem en aquest enllaç algunes de les fotos de la sortida.

6 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page