top of page

Dissabte de platja

Hola família!


Aquest últim dissabte l'esplai va fer una escapada a la platja. Les tandes de Petxans i Grans van anar Mongat; mentre que Júniors i Sèniors van preferir quedar-se a Barcelona i anar a Bogatell. Com un dissabte per trencar la rutina o un petit homenatge als dissabtes compartits fins ara. Un primer banyet i la primera cremada de la temporada, un dia magnífic a la platja gràcies a tots vosaltres!Grups de gent de pell blanc nuclear amb fulards van assentar-se a les primeres hores del migdia a la platja de Bogatell. Van estirar les tovalloles i ,sense massa força de voluntat per fer res més, era moment de rendir-se a l'estètica prenent el sol. Una activitat de risc per els que van oblidar certes parts del cos al posar-se'n. Ha moments bufava el vent, emportant-se les ganes de pegar-se un dels primers banys de l'any. Tot i que hi havia valents que no dubtaven davant l'aigua glaçada i la brisa.Però tampoc s'estava gens malament a la tovallola xerrant, torrant-se...; fent el burro a la sorra o bé jugant a pilota.

Al llarg del dia van anar arribant canalla i monis que no podien venir abans per estudis o compromisos, però no van voler perdre la oportunitat d'unes horetes a la sorra. Moltes gràcies per venir també!
Arrencar per tornar a plaça Sarrià va ser dur. Tornar a posar-se les sabates, esquivar la sorra espolsada de tovalloles alienes...i tornar casa cansat, amb sal a la pell, sorra als cabells i un somriure entre les galtes cremades.

Moltes gràcies per fer-ho possible a tots els que vareu venir! I no oblideu que aquest dissabte dia 2 de Juny celebrem l'últim dia d'esplai a Santa Creu d'Olorda! Us hi esperem!


PD: com sempre aquí us deixem les fotos

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page