top of page

Campaments 2023Han passat dues setmanes des que vam tornar d'uns campaments plens d'acció, combats, persecucions, esgrima, tortures, venjances, gegants i sobretot amor veritable i miracles. Us sona? Aquests campaments es van inspirar en una història d'amor veritable, i som aquí per explicar-la.


L'1 de juliol, ens submergim al meravellós món de la icònica pel·lícula "La princesa promesa", que, com bé sabem, té lloc al regne de "Ruigrèixer", específicament a la ciutat de Florí. Allà hi viuen pirates liderats per la valenta però temible Pirata Roberts. També hi trobem gegants com Fezzik i Crezzic, a qui no voldràs fer enfadar. Tampoc no desitjaràs trobar-te amb els bandits, que lluiten per evitar ser enviats als afores de la ciutat. No podem oblidar els miraculosos druides, el cervell científic de la ciutat, i finalment els guàrdies de Florín, els més veterans del regne, preparats per protegir els seus habitants i les seves institucions.


La nostra història va començar amb l'arribada de tots els habitants, que van haver de construir les cabanes per poder passar les nits protegides de tota mena de criatures amb moltes potes i ales. Un cop instal·lats, van conèixer la princesa Buttercup, que havia estat segrestada per casar-se amb el príncep de Florí, Humperdink. També van conèixer l'Home de negre que tenia com a objectiu rescatar la princesa. Per aconseguir-ho, tots els habitants van participar en un joc de rol per aprendre a pensar i actuar com ell. El rescat no va ser senzill, i és que la travessia per arribar fins a la princesa va durar fins a 4 dies de ruta per muntanyes, boscos, rius i molt de sol. En el retorn a Florí, es van afegir els petits i valents pirates per unir forces.

Un dia, a petició del príncep Humperdink, van haver de crear els seus propis comerços per aconseguir el menjar, utilitzant tocanassos i Gran Tòtems com a moneda. Aquella mateixa tarda es van posar a prova els talents ocults dels habitants per impressionar el príncep i els jurats. Després d'un dur entrenament a les olimpíades, van aconseguir carregar les piles per vèncer el príncep i rescatar Buttercup, impedint així que se celebrés el casament i celebrant-ho en una nit inoblidable.


Finalment, Buttercup es va retrobar amb Muesli, el seu amor veritable, i Íñiga Moncloa va venjar la mort del seu pare. I vet aquí un gos, i vet aquí un gat aquests campaments han acabat. Ens emportem moltíssims records i anècdotes. Ja estem ansiosos per repetir aquesta increïble aventura el proper estiu!


Com cada any, volem agrair-vos els dies tan meravellosos que passem tots junts. Aprofiteu bé el que queda d'estiu i no oblideu portar el foulard de viatge per enviar-nos alguna foto! Ens veiem aviat de nou a l'esplai! Aquí podeu veure totes les fotos dels campaments.


663 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page