top of page

CAMPAMENTS 2019 CA N'AUBAREDA

El passat 29 de Juny vam marxar de campaments amb la motxilla ben plena de ganes, un gran somriure i els braços ben oberts per no deixar escapar cap aventura.

El que no ens esperàvem era arribar i trobar part de l'imperi grec que ens demanava ajuda per reconstruir el campament que els havien destrossat els perses. Després d'un dia ajudant amb el campament i en un rescat de soldats perduts, vam passar unes proves per ser mereixedors del foulard i entrar a formar part de l'exèrcit.Els perses no van trigar gaire a manifestar-se i ens van envoltar el campament. Però no patiu, ja que entre tots i totes vam superar l'atac malgrat la calor i les condicions del terreny. A més vam aprofitar el temps al campament grec per entrenar, jugar i aprendre sobre aquesta civilització. Per sort, va venir a visitar-nos força sovint la deessa Nike que ens va ajudar a fer dues expedicions a la piscina.


El temps va anar passant i un dia explorant el terreny vam trobar l'oracle. Aquest gran savi i coneixedor de la nostra situació ens va mostrar com fugir sans i estalvis dels perses. La solució era trobar les portes del Tàrtar. Els soldats van dividir-se per tandes i per camins separats van buscar les portes. Quan finalment les van trobar va ser el moment de travessar-les. La veritat és que va ser una nit terrorífica. L'endemà ja recuperats va tocar crear comerços i aconseguir diners per a enfortir-nos amb un bon dinar. Amb les piles carregades havia arribat el moment d'enfrontar-nos a l'Imperi Persa. Va ser una batalla de la qual vam sortir victoriosos (i també ben enfangats). Com a recompensa per la victòria, la deessa Nike i la resta dels déus de l'Olimp ens van convidar a una nit de gala "divina".

Malgrat la pena d'acomiadar-nos dels nostres companys grecs, tots i totes teníem moltes ganes de tornar a casa i explicar-vos aquesta experiència.

Per si de cas algú no es creu que vam viure aquesta gran aventura, us deixem AQUÍ fotografies on es veu tot amb tot detall.

Com cada any volem agrair-vos els dies tan meravellosos que vam passar tots junts, no desaprofiteu el que queda d'estiu, no oblideu portar el foulard de viatge i enviar-nos alguna foto. Ens veiem ben aviat de nou a l'esplai!

Una abraçada molt forta!22 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page