top of page

UN ÈXIT: CONCURS PASTISSOS 2018

Voldríem començar aquesta entrada agraint-vos la vetllada de dissabte per la tarda, mil gràcies per un Concurs de Pastissos meravellós! Amb una xifra rècord de participants (23 pastissos a la versió oficial, 24 off record), que van omplir arribar a omplir tres llargues taules. Coques, brownies, pans de pessic de xocolata, pans de pessic arrebossats en lacasitos, castells fets a a base de sucre farina i ou i moltes més exòtiques catedrals al dolç circulaven per per la sala. En mans d'algun pare o d'alguna nena de l'esplai, buscant un moni assabentat sobre com numerar el pastís per fer-lo passar a concurs.


L'espera mentre els jutges feien la seva feina (que ja la voldríem molts per a nosaltres) va fer-se eterna. Tots apilonats contra les cintes negres i grogues, salivant com gossos famolencs mirant-nos el jurat amb enveja. Fins que des de CoParty (la comissió esplaiera encarregada d'organitzar les festes del curs) es va donar la senyal: queien les cintes grogues, podia començar el banquet! Entre el so blanc de les converses, el crits, les rialles, vam degustar tots i cada un dels pastissos (si s'hi arribava a temps, que no sempre era possible). Descobrint nous sabors,textures i en alguns casos fins nous colors i formes.

Una vetllada meravellosa gràcies a vosaltres famílies i pares responsables, una abraçada per a tots! Gràcies per venir a participar (i gaudir) del Concurs de Pastissos 2018, fent-lo possible i demostrant que l'esplai som pares, mares, canalla i monitors!Fins dissabte que ve!


PD: com sempre aquí l'enllaç amb les fotos

2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page