top of page

EXCURSIÓ EN RECERCA DE LA CASTANYERA!

Aquest cap de setmana hem realitzat la primera excursió del curs. Els integrants de petits, mitjans, grans, júniors i sèniors, hem marxat a La Conreria (Tiana) a passar una nit i celebrar la castanyada!

En arribar ens vam convertir en exploradors i exploradores que haviem arribat a les terres de Clansman. Ens van dir que aquella nit hi havia una gran festa en nom de la Castanyera, i només podíem quedar-nos a dormir si superavem unes proves especials per demostrar el nostre estatus. Amb treball en equip vam aconseguir completar la gimcana, però de cop i volta, ens vam assabentar que la castanyera havia desaparegut i si voliem assistir a la festa, haviem de trobar-la! Finalment, com a bons exploradors, seguint les pistes i inspeccionant el camí, vam trobar a la Castanyera amb el seu gat Marrameu al bosc. Els Clansman ens ho van agraïr molt, i com a recompensa, ens van deixar assistir a la festa i quedar-nos a descansar.

Amb tota aquesta aventura, ens ho hem passat pipa tots plegats! Han estat dos dies complets, amb molt de sol, jocs, riures, tardor i amistat,! Ho podeu veure en aquestes fotos!
8 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page