top of page

EXCURSIÓ DEL SEGON TRIMESTRE

Hola famílies!!!Ja fa uns dies que les cinc potències vam reprendre el nostre camí en recerca del Dorado!

El magnífic continent dels tresors!! Malauradament, vam aterrar a una illa de pirates en la qual estaven celebrant la festa pagana de Carnaval, per això, vam haver-nos de disfressar per a passar desapercebuts i poder obtenir menjar.

Aconseguir disfresses per la desfilada no va ser una tasca fàcil, primer vam haver de superar una sèrie de proves imposades pels pirates.

De totes maneres, no va sortir tot com esperàvem, els pirates ens van enxampar mentre robàvem menjar i vam haver de despistar-los i fugir corrents als nostres vaixells per seguir a la conquesta del Dorado!!!El cap de setmana anterior vam realitzar l'excursió del segon trimestre a la Conreria, Tiana!!!

Tot i el mal temps i la pluja, vam celebrar carnestoltes disfressant-nos ben colorits i lluents.


A la tarda vam gaudir d'una macro gimcana repleta de proves d'enginy, agilitat, destresa, i flexibilitat que havíem de superar en equip per a poder rebre obsequis a canvi.

Després d'una eucaristia d'allò més "carnavalesca" i d'un sopar deliciós, aquests obsequis es van convertir en els materials amb els quals havíem de disfressar als monitors i monitores per així participar en un concurs de desfilada de disfresses amb performance inclosa!


Tots plegats vam compartir moments de riure i diversió, acompanyats dels monis pirates!!!

Ens morim de ganes per saber les aventures que ens esperen per a la següent excursió. Arribarem per fi al Dorado? Us esperem a tots i a totes amb moltíssima il·lusió per descobrir-ho.


Aquí us adjuntem algunes fotografies!!!

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentarios


bottom of page