top of page

¡EXCURSIÓ 1er TRIMESTRE!

Updated: Nov 14, 2023

Ja fa dues setmanes que vam celebrar la primera excursió del curs! Totes les tandes junt amb monitors vam gaudir d'un fantàstic cap de setmana a Calafell a la casa Artur Martorell!!!


Uns dies plens d'activitats per tanda on cada tanda va preparar i organitzar molts jocs i activitats meravelloses per tal de passar uns dies increïbles. No va faltar una gimcanes, moltes aventures i sobretot diversió. També vam celebrar tots junts l'estimada castanyada a través d'una super activitat. Amb molt treball i esforç cada equip anova guanyant castanyes a cada prova. Finalment cada equip va haver de derrotar al temible monstre HALLOWINSKY amb les castanyes aconseguides per tal d'aconseguir el premi final: PANELLETS i GOMINOLES boníssimes. Va ser una gimcana molt divertida on vam poder jugar i riure tots junts.


Un cap de setmana on tant monitors i nens ens ho vam passar pipa tots plegats! Van estar dos dies complets, amb molt de sol, jocs, riures, tardor i amistat ! Aquí teniu un recull d'aquests dies! 172 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page