top of page

"Echo en falta un 'capitán' en esa frase..." (Excursió 3r trim!)(Abans de començar a llegir res, si us plau feu click aquí per ambientar-vos)


No fa tant de temps, la paraula encara atemoria els comerciants que se'n feien a la mar cap a les Índies per fer fortuna, encara omplia de por els cors dels pobres desgraciats que veien flamejar la calavera amb les tíbies creuades. No fa tant de temps la paraula pirata era alguna cosa més que un record i una llegenda: fins a aquell temps vam viatjar aquest passat cap de setmana.


Els nens i nenes de l'Esplai creien que estaven pujant a un autocar aquell matí plujós de dissabte, però era un galió. Va bufar el vent, va inflar les veles i tots junts vam salpar cap a l'illa de la Ruca. Un cop allà, en Jack Sparrow...


- Jack? Echo en falta un capitán en esa frase...


- Oh, senyor Sparrow, hi és aquí... Bé, com anàvem dient, Jack Sp...


- Capitán.


El capità Jack Sparrow, sí, ens va rebre i ens va explicar com els soldats de la corona d'Anglaterra han pres la base de Tortuga i aquella nova illa de la Ruca hauria de servir com a nou refugi. Van ser dos dies d'emocions i perills -els anglesos, liderats pel Comodoro Norrington, van arribar a l'illa buscant gresca-, però finalment tot es va sol·lucionar -malgrat que potser hi va haver alguna petita baralla amb espases pel mig. Quan tot va finalitzar, tota la tripulació vam posar rumb de tornada cap a la civilització deixant enrere aquelles terres plagades de perills amb l'oceà a la mirada i una cançó al cor.


(Ens ho vam passar molt bé a l'excursió, moltes gràcies a tots i una abraçada molt forta, família!)


PD: Recordeu que aquest següent dissabte NO hi ha esplai perquè és pont! Ens veiem el 28 de maig per acomiadar aquest curs!


PD2: Clar que hi ha fotos de l'excursió, però voliem que us llegísiu el post sencer abans d'arribar :) Les teniu totes aquí: FOTOS EXCURSIÓ

4 views0 comments

Recent Posts

See All

Opmerkingen


bottom of page