top of page

CANÇÓ NADALENCA 2021

Updated: Jan 20, 2023

Bon Nadal i molt bon any a tots!!!


Ens endinsem en aquest 2022 deixant enrere un 2021 diferent de la resta d'anys que hem compartit junts. Ha estat un any ple de dificultats, d'incertesa, de dubtes, de canvis, però també replet de riures, jocs, teatrillos i molta gresca!!Tot i no haver estat un any gens fàcil per a cap de nosaltres, l'hem superat adaptant-nos als canvis que se'ns presentaven. Hem gaudit d'un esplai i uns campaments diferents aquest any, però sempre acompanyats d'un somriure i amb ganes de passar-ho bé a totes hores!

I és per aquest motiu que rebem aquest any amb tota la il·lusió possible. Els vostres fills i filles han preparat aquests nadals una cançó nadalenca que hem volgut compartir amb tots vosaltres! Ens hagués encantat compartir-ho cara a cara, però degut a les circumstàncies que s'han presentat no ha pogut ser, Malgrat això, us presentem la cançó nadalenca d'aquest 2021!! La trobareu a aquest link:

Us desitgem un molt bon Nadal i un gran 2022 a tothom. Que puguem gaudir tots plegats de més anys al vostre costat!!!4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page