top of page

A una galàxia molt, molt llunyana... (Excursió 2n trimestre a Cantonigrós!)
Fa molt de temps, a una galàxia molt, molt llunyana... La Federació Galàctica es trobava sota l'atac del terrible Darth Soul, un malvat lord Sith que pretenia acabar amb la pau de la galàxia. Per sort, el mestre Jedi Stellarblast i el seu jove Padawan Bucarwalker el van poder derrotar, malgrat que no va ser sense sacrificis: durant la dura batalla contra el Sith, aquest va ensartar amb la seva espasa làser de doble fulla el noble Bucarwalker. Un sacrifici trist però gràcies al qual la pau de tot el sistema planetari es va reinstaurar.


Amb aquesta introducció, ja us podeu imaginar per on van anar els trets d'aquesta segona excursió del curs... Efectivament! La mitologia Star Wars i la lluita entre la llum i la foscor van ser el teló de fons d'aquest cap de setmana a Cantonigrós. De la mà dels Jedis, els Sith i altres secondaris (i un droide BB8!), vam passar dos dies entre sables làser, naus espacials i "utilitza la Força, Lluc! (dic... Bucarwalker!)". O, el que és lo mateix, entre jocs, aventures i diversió en família "esplaiera".


Petits van aprendre a guiar-se per la Força amb els ulls tapats, Mitjans s'ho van passar d'allò més bé entre els arbres i els murs d'aquesta espectacular casa de colònies, Grans van aprendre a ser sigilosos com ninjes i Júniors van disfrutar de la tirolina d'un planeta proper. Diumenge al matí ens va visitar Mn Manel i gràcies a ell vam poder celebrar la missa tots plegats i donar gràcies per tots els moments bons que vam passar aquest cap de setmana.


Gairebé no podem esperar a la següent excursió..! Us recordem, ja de passada, que durant la Setmana Santa no hi ha Esplai (tornem a arrencar el 2 d'abril amb esplai normal com cada dissabte)! Una abraçada, família!


PD: Clar, com sempre hi ha un bon fotimer de fotos! Les teniu totes a aquest enllaç: FOTOS EXCURSIÓ

3 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page